Verantwoord ondernemen

Wij zijn overtuigd dat ondernemen een vanzelfsprekende verantwoordelijkheid is en zijn dan ook FSC® en PEFC gecertificeerd, zodat de bossen in de wereld op een verantwoorde manier geëxploiteerd kunnen worden.

FSC® en PEFC zijn Internationale keurmerken en hebben als doel verantwoord bosbeheer, zodat het hout op een duurzame manier gewonnen kan worden. De sociale belangen, het milieu en de nationale economie staan centraal. Ook de circulaire waarde van hout is van groot belang voor het milieu.

Door het werken met enkel elektrische heftrucks en daarbij onze 348 zonnepanelen, kunnen we ook hierin een belangrijke bijdrage leveren aan het CO2 neutraal ondernemen.

Door onze platte organisatie met korte lijnen en respect voor ieder mens creëren we een vrije werkomgeving waar je mag zijn wie je bent. Vanuit deze autonomie kan er verantwoordelijk, gemotiveerd en gezond gewerkt worden. Ook de moderne bedrijfsmiddelen zijn helpend voor juiste arbeidsomstandigheden.

De toegankelijke en flexibele houding geeft veel ruimte voor overleg en wensen, zoals werktijden die passend zijn in de levensfase waarin de betrokkene zich bevindt. De variatie in leeftijd van medewerkers is zodanig in balans dat de constante kennisoverdracht gewaarborgd is.

GLS. iDeal PayPal Bancontact