Steenwol

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of industrieel gebruik, ROCKWOOL biedt diverse isolatieproducten om aan de specifieke behoeften van uw project te voldoen. Van spouwmuurisolatie tot dakisolatie en vloerisolatie, ROCKWOOL heeft oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Prijs (stuk) €60,29
Prijs (stuk) €58,31
Prijs (stuk) €57,36
Prijs (stuk) €53,95
Prijs (stuk) €52,74
Prijs (stuk) €57,61
Prijs (stuk) €54,07
Isolatiemes de luxe   Vergelijken
Isolatiemes de luxe Op voorraad (21)

Prijs (stuk) €20,14

RockFloor Solid

RockFloor Solid is een zeer draagkrachtige steenwolplaat met gunstige dynamische stijfheid. RockFloor Solid wordt toegepast bij zwevende vloeren met steenachtige dekvloer (zandcement en anhydriet) voor gebruiksbelasting tot 4 kPa (circa 400 kg/m²), zoals in kantoren en scholen. RockFloor Solid wordt tevens toegepast bij zwevende vloeren met houtachtige dekvloer voor gebruiksbelasting tot 2 kPa (circa 200 kg/m²), zoals in woningen en appartementen.

Voordelen van RockFloor Solid

  • Optimale demping van contactgeluid.
  • Extra thermische isolatie en demping van luchtgeluid.
  • Onbrandbaar: verhoogt de brandwerendheid van de constructie.
  • Sluit soepel aan op de ondergrond, lichte ongelijkheden worden opgevangen.
  • Geen uitzetting of krimp, aansluitend gelegd blijven alle voegen steeds dicht.
  • Snel en eenvoudig te verwerken.

RockSono Base

RockSono Base, voorheen ROCKWOOL BouwPlaat 210 is een lichte, veerkrachtige steenwolplaat met zeer goede thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. RockSono Base is een isolatieplaat voor de isolatie van houten constructies en wanden met een houten of metalen structuur. De isolatieplaat voorkomt warmteverlies, helpt energie te besparen en draagt bij aan de duurzaamheid van gebouwen. RockSono Base verbetert bovendien de geluidsisolatie en vermindert op die manier eventuele geluidsoverlast.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact