Dakprofielplaten

Profielplaten voor dak en gevel, ook wel damwandprofielplaten of golfplaten genoemd, zijn gemaakt van dunne staalplaat, die in een strak profiel gewalst wordt. Het resultaat is een sterke plaat, die relatief grote overspanningen kan overbruggen en toch licht in gewicht is. Deze profielplaten zijn voorzien van een onderhoudsvriendelijke plastisol HPS coating met een lange levensduur. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het bekleden van gebouwen zoals schuren, loodsen, bergingen, afdaken en fietsenstallingen.

Snelle montage

De combinatie van lange lengten, een handzame breedte en een relatief licht gewicht zorgen voor een eenvoudige en snelle montage. Profielplaten worden in veel verschillende staaldikten en profielvormen gewalst. Dit heeft te maken met enerzijds een zo efficiƫnt mogelijk profiel voor de juiste overspanning en aan de andere kant heeft hetook een esthetische waarde.

Uit voorraad of bestellen

De profielplaten in de kleur antraciet zijn bij ons uit onze voorraad leverbaar (raadpleeg onze site voor de actuele lengten en voorraad). Vanaf 50m2 kan ook op lengte en in andere profielen en kleuren besteld worden.

*Bekijk hier de montagehandleiding.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact