Glaswol

Glaswol is een minerale wol en wordt gemaakt van gerecyclede glasscherven. Deze gerecyclede glasscherven worden verder aangevuld met zuiver zand. Daardoor ontstaat een zachte en flexibele structuur, waardoor het materiaal eenvoudig op maat kan worden gesneden met een isolatiemes. Glaswol is daarom erg geschikt voor dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie.

Prijs (stuk) €28,13
Prijs (stuk) €30,05
Prijs (stuk) €30,28
Prijs (stuk) €25,46
Prijs (stuk) €23,78
Prijs (stuk) €23,34

Glaswol rol met spijkerflens

Spijkerflens glaswol is bij uitstek een goede keuze voor isolatie. Deze isolatiesoort heeft een dampende dekking doordat deze is voorzien van een aluminium bekleding. Daarnaast is glaswol met spijkerflens gemakkelijk te bewerken en daardoor goed op maat te snijden. Door de spijkerflenzen is de isolatiesoort ook nog eens flexibel te plaatsen. Tot slot kent glaswol isolatie met spijkerflens een goede brandveiligheid, een geschikte optie voor isolatie dus!

Glaswol URSA Timber Frame Roll 032

De Timber Frame Roll 032 is een zeer stevige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en brandveilige isolatie van hellende daken, houtskeletbouw en prefab wanden, vloeren en dakelementen van woningen. De glaswolrol is zelfklemmend waardoor er geen bevestigingsmiddelen nodig zijn.De Timber Frame Roll 032 heeft een gelijkblijvende thermische isolatiewaarde gedurende de levensduur van het gebouw. Dankzij de vezelstructuur hebben de isolatiedekens een perfecte aansluiting onderling en met de houtconstructie.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact