Frank Treuren B.V. bouwproducten en ijzerwaren

Frank Treuren BV is een actieve en veelzijdige onderneming, gevestigd op het bedrijventerrein van Meerkerk.

We zijn een groothandel in bouwhout, tuinhout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, dak- en gevelbekleding en een groot assortiment ijzerwaren.

Het enthousiaste team van medewerkers staat u graag te woord om u te helpen met uw keuze om de juiste materialen te bestellen. Door onze grote voorraden, die we rechtstreeks bij zagerijen en fabrieken over heel de wereld inkopen, hebben we zelden een voorraad te kort en kunnen we u leveren tegen concurrerende prijzen, zodat de verkoop van u naar uw klant ook voorspoedig kan verlopen.

De meeste bestellingen worden met onze eigen auto’s geleverd, en deze kunnen met de loskraan of meeneemheftruck op bijna alle bouwplaatsen bezorgen.

Locaties

Er is een afhaallocatie in Meerkerk, een modern logistiek magazijn en een tweetal opslag locaties in en rondom Meerkerk met een totale oppervlakte van 22.000 vierkante meter.

Particulieren

Ondanks dat we een groothandel zijn, die voor 95 procent aan bedrijven levert, zijn ook particulieren met veelal kleinere bestellingen van harte welkom.