Frank Treuren B.V. bouwproducten en ijzerwaren

Frank Treuren B.V. is een actieve en veelzijdige onderneming, gevestigd op het bedrijventerrein van Meerkerk. We zijn een groothandel in bouwhout, tuinhout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, dak- en gevelbekleding en een groot assortiment ijzerwaren.

Het enthousiaste team van medewerkers staat u graag te woord om u te helpen met uw keuze om de juiste materialen te bestellen. Door onze grote voorraden, die we rechtstreeks bij zagerijen en fabrieken over heel de wereld inkopen, hebben we zelden een voorraadtekort en kunnen we u leveren tegen concurrerende prijzen, zodat de verkoop van u naar uw klant ook voorspoedig kan verlopen.

De meeste bestellingen worden met onze eigen auto's geleverd, en deze kunnen met de loskraan of meeneemheftruck op bijna alle bouwplaatsen bezorgen.

Kwaliteit

Voor ons staat de kwaliteit van ons product voorop. Wij weten als geen ander dat u moet kunnen vertrouwen op uw materiaal en dat het in één keer goed moet zijn. Mocht u ondanks onze inzet toch nog een vraag of opmerking over de kwaliteit van onze producten hebben, dan horen wij het graag!

Locaties

Er is een afhaallocatie in Meerkerk, een modern logistiek magazijn en een tweetal opslaglocaties in en rondom Meerkerk met een totale oppervlakte van 22.000 vierkante meter.

Neem gemakkelijk contact op

Staat uw antwoord nog niet bij de Veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Wij staan u graag te woord.

Frank Treuren B.V.
Burgemeester Sloblaan 36
4231 AC Meerkerk
Nederland

+31 (0) 183 - 800 400
info@franktreuren.nl

KvK 11053670
BTW NL810758180B01

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 7.30 tot 12.00 uur

GLS. iDeal PayPal Bancontact