Gaaspanelen

Al eens aan gaaspanelen gedacht als tuin- of erfafscheiding? Een afrastering met gaaspanelen biedt veel voordelen. Zo is het voordelig, gemakkelijk te plaatsen en het gaat lang mee. Een van de punten waarom veel mensen soms twijfelen over deze oplossing is de privacy. Echter, bestaan daar ook goede oplossingen voor. U kunt de draadmatten bijvoorbeeld snel laten begroeien met klimplanten, waarmee u een prachtige ‘groene’ wand creëert.

Plaatsen van gaaspanelen

Het is natuurlijk de bedoeling dat de tuinafscheiding zo stevig mogelijk staat. Kies voor hardhouten palen! Hardhout is sterk en heeft van nature een lange levensduur waardoor u lang plezier heeft van een stevige tuinafscheiding. Benodigd gereedschap voor het plaatsen van een nieuwe schutting zijn o.a. een grondboor, sleg, schroeven, bevestigingsbeugeltjes, waterpas en eventueel een zaag.

Bouwstaalmatten

Bouwstaalmatten ofwel gaaspanelen worden gebruikt in het beton van betonvloeren en wanden. De matten dienen als wapening van het beton om de trekkracht in het beton op te vangen. Dit is nodig om scheuren in het beton en mogelijke verzakkingen te voorkomen.

Prijs (stuk) €19,80
Prijs (stuk) €21,22

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact