Serre

Een terrasoverkapping of veranda in uw tuin biedt een fijne plek om u even terug te trekken en te genieten van het buitenleven. Maar ook het maken van een carport aan uw woning of schuur is een mogelijkheid.

Meerwandige polycarbonaatplaten

Meerwandige polycarbonaatplaten met een Top-X structuur. Deze speciale X-structuur geeft de kanaalplaat extra stevigheid en kanaalplaten met deze structuur kunnen met recht “extreem sterk” worden genoemd. Transparante meerwandige kanaalplaten worden juist vanwege de stevigheid, temperatuurregulerende, isolerende en geluidsabsorberende eigenschappen veelzijdig toegepast, zoals bijvoorbeeld als terrasoverkapping, afdak, carport, aanbouw, veranda, serres of plantenkas. Maar ook als scheidingswand, balkonbekleding of zichtwering is een kanaalplaat zeer geschikt. Voor deze platen hebben we ook de bijpassende toebehoren, zoals muuraansluitprofielen, afsluithoekjes, tape en schroeven om het geheel te kunnen realiseren .

Helder of opaal

Heldere polycarbonaatplaten zijn helemaal doorzichtig, daarnaast laat de heldere plaat licht door en zorgt daarmee ook voor de meeste warmte. Met een opaal polycarbonaat plaat krijgt u zachter, meer diffuus licht en zorgt dus ook voor minder warmte.

*Bekijk hier de montagehandleiding.

Prijs (m2) €88,98
Prijs (m2) €113,46
Prijs (m2) €142,46
Serre afsluitprofiel aluminium 98cm wit (U16)   Vergelijken
Prijs (stuk) €11,67
Prijs (stuk) €13,93
Prijs (stuk) €4,69
Prijs (stuk) €9,72
Serre dwarsbalkafdichting EPDM 300cm   Vergelijken
Prijs (stuk) €29,23
Prijs (stuk) €5,27
Prijs (stuk) €1,07
Prijs (meter) €30,84
Prijs (stuk) €8,22

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact