Sokkels

Betonpoeren, ook wel sokkels genoemd. Ze zorgen voor bescherming van uw houten palen, door ze boven de grond te houden en zo houtrot te voorkomen. Ze creƫren extra stevigheid en geven uw bouwproject een prachtige uitstraling. De voordelen op een rij:

Betonpoeren of sokkels

  • Levensduur: Een betonpoer verlengt de levensduur van uw houten paal, doordat houtrot wordt voorkomen.
  • Goede drukverdeling: De kracht van de bouwconstructie op de beton poeren wordt goed verdeeld onder de grond en de druk wordt verlegd. Zo geeft het een goede fundering, die beduidend betaalbaarder is dan een volledige betonnen fundering.
  • Anker: Prefab betonpoeren en sokkels fungeren tevens uitstekend als opwaai- of stormanker, waardoor vervelende schade wordt voorkomen.

Hardstenen sokkels

De hardstenen sokkels, leverbaar in 2 maten, hebben een mooie facet rand. Er bevindt zich een gat in de midden met een doorsnede van 50 mm voor de bevestiging. Sokkels zijn te gebruiken voor diverse constructies, maar zijn vooral populair voor overkappingen en carports. Dit komt door de stevigheid die de hardstenen sokkels met zich meebrengen, maar ook de unieke uitstraling die hiermee wordt verwezenlijkt.

Prijs (stuk) €33,95
Prijs (stuk) €49,12
Prijs (stuk) €43,99
Prijs (stuk) €58,20
Prijs (verpakking: 20) €160,80
Prijs (stuk) €8,0400
Prijs (stuk) €8,0400

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact