Metalstud profielen

Metalstud profielen, ook vaak metalen profielen genoemd, vormen de basis van een scheidings- of voorzetwand. Onze metal stud profielen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal wat resulteert in een stevige en duurzame wand.

C profiel of U profiel

Het onderscheid tussen C-profiel en U-profiel in metalstud-toepassingen is van groot belang. Voor het realiseren van een binnenwand zijn C profielen essentieel. Dit worden ook wel staanders genoemd omdat ze verticaal worden geplaatst in een U profiel, oftewel een ligger. De U-profielen zijn voorzien van foamband voor een nog betere geluidsisolatie. Deze isolatieband zorgt voor een geluidsdichte aansluiting op het plafond en de vloer.

Prijs (meter) €1,95
Prijs (meter) €2,32
Prijs (meter) €2,57
Metalstud C-profiel C50 flenshoogte 49x51mm   Vergelijken
Prijs (meter) €1,94
Metalstud C-profiel C75 flenshoogte 49x51mm   Vergelijken
Prijs (meter) €2,21
Metalstud C-profiel C100 flenshoogte 49x51mm   Vergelijken
Prijs (meter) €2,48
*Metalstud formflex-profiel FBHA 50x150mm   Vergelijken
Prijs (meter) €6,64

Isolatie

Metal stud wand profielen (C profiel) plaatst u verticaal tussen plafond- en vloer profielen (U profiel). In de meeste gevallen schroeft men hierna gipsplaten tegen de profielen aan. Tussen de verticale profielen plaatst u gewoonlijk isolatie, zoals glas- of steenwol isolatie. Perfect voor isolatie tegen geluidsoverlast en/of warmteverlies.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact