Tuinschermen

Tuinschermen of schuttingen behoren tot de populairdere varianten van tuinafscheidingen. Het voordeel van een houten schutting is de natuurlijke uitstraling. De geïmpregneerde vuren schutting is een duurzame oplossing die beter bestand is tegen weersinvloeden en schimmels en dus langer mee gaat. Geïmpregneerd vuren is zeer goed te behandelen met verf of een beits, zoals Hydrolak of HK lazuur. Hiermee vergroot u niet alleen de duurzaamheid van de geïmpregneerde schutting, u kunt zelf bepalen welke uitstraling deze krijgt.

Zelf een schutting maken?

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van uw houten schutting. Er zijn verschillende houtsoorten waar u uit kunt kiezen, zoals hardhout, vurenhout of douglas. Ook kunt u op deze manier zelf bepalen of u de planken horizontaal of verticaal monteert. Zo wordt het een tuinafscheiding naar uw eigen wens en budget. De schutting plaatsen in de gedeelde tuin gebeurt het beste in overleg met uw buren, eventueel worden de kosten in goed overleg gedeeld.

Prijs (stuk) €91,69

Helemaal geen hout?

Gaaspanelen bieden veel mogelijkheden om het groen in uw tuin uit te breiden. De eenvoudige structuur van het gegalvaniseerde gaas maakt het een ideale wand voor allerlei soorten klimplanten. Denk daarbij niet alleen aan de klimop, maar overweeg ook een wingerd, blauwe regen, druif of passiebloem. Elke plant brengt een unieke sfeer met zich mee die uw tuin erg mooi kan versieren.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact