Stucloper & beschermfolie

Om vloeren te beschermen tijdens werkzaamheden, verbouwingen of klussen zijn speciale producten ontwikkeld, genaamd beschermfolies en stuclopers. Tijdens elke klus of verbouwing is de kans op ongewenst vocht en vuil aanwezig, evenals de kans op beschadigingen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen.

Harde of zachte vloer

Het is goed om een aantal feiten op een rijtje te zetten, om zo de afweging voor bepaalde vloerbescherming eenvoudiger te maken. Wat is het type ondergrond, de kluswerkzaamheden en daarnaast spelen persoonlijke voorkeuren zoals gebruikersgemak en duurzaamheid een grote rol. Wanneer u tapijt wilt beschermen, spreken we over een zachte vloer. Moet er gestuct worden en heeft u tegels, een houten-, pvc- of laminaatvloer? Dan leent floor-, multicover of stucloper hier zich perfect voor. Deze type vloer valt namelijk onder de harde ondergronden.

Stucloper 130cm ca.75m2 ca.300 gr./m2   Vergelijken
Prijs (stuk) €39,80
Prijs (stuk) €33,02
Prijs (stuk) €54,12
Prijs (stuk) €54,12
Prijs (stuk) €58,04
Framecover 120mm bescherming voor kozijnen   Vergelijken
Prijs (meter) €4,92

Glass cover

Glass cover is een speciale afdekfolie, die geschikt is voor de tijdelijke bescherming tegen beschadiging van allerlei gladde ondergronden, zoals glas, deuren en kozijnen. Glass cover biedt de ideaal bescherming om glas tijdelijk te beschermen tijdens diverse bouwactiviteiten zoals sloopwerk, schuren, stucadoren, schilderen etc.

Frame cover

Tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt Frame cover een optimale bescherming tegen beschadiging van bijvoorbeeld kruiwagens en ander bouwverkeer. Ideaal voor het tijdelijk beschermen van raam- en deurkozijnen, trapleuningen en balustrades. De schuimprofielen klemmen zich zonder lijm, tape of nietjes stevig vast. Een lichtgewicht product dat eenvoudig te verwijderen en opnieuw te gebruiken is.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact